Matka elämän iloon ja mielen rauhaan 16.9.-23.9.2020

Anna autuutta aivoillesi! Ota irtiotto arjesta ja lähde ihanalle hoitavalle matkalle, joka rauhoittaa, voimaannuttaa ja koskettaa niin sydäntä, mieltä kuin kehoa.

Hoitavalla matkalla opit helppoja ja ihania keinoja arjessa jaksamiseen sekä aivojen hoitamiseen. Herkuttelemme aivoja ja muistia hoitavalla kreetalaisella ruualla, teemme tasapainottavaa aivojumppaa meren rannalla ja mindfulness-harjoitteita luonnossa. Opimme parhaita aivojen hoitovinkkejä sekä teoriassa että käytännössä sekä patikoimme leppoisaan tahtiin luonnossa. 

Bonuksena mahdollisuus myös kosketushoitoihin ja henkilökohtaisiin konsultaatioihin.

Hoitavalla matkalla olleiden palautteita:

”Autuutta aivoille –matka oli tosi hyvä! Sain paljon uutta tietoa ja eväitä käytännön elämään. Matka ylitti odotukset.”

”Hyvät järjestelyt ja todella innostuneet ja ihanat vetäjät!” 

”Matka oli erittäin onnistunut, ohjelmaa oli sopivassa suhteessa.” 

”Ihanat ateriat, porukan yhteishenki ja heittäytyminen ja alati kupliva nauru. Paljon hyvää tietoa kokonaisvaltaisesti!” 

”Sain matkalta enemmän kuin osasin odottaa. Hyviä neuvoja moneen asiaan. Kiitos ihanat! ”

”Olette parhaat matkanjohtajat mitä olen koskaan kokenut.”

Matkaohjelma

Keskiviikko 16.9.

Lähtö Helsingistä noin klo 6 ja saapuminen Haniaan klo 10.00, bussikuljetus hotellille, jossa pidetään ryhmän esittelykierros. Siesta ja oma lounas. Klo 18 leppoisa kävely hedelmä- ja oliivitarhojen halki illalliselle. Paluu takseilla omakustanteisesti (noin 3,50 € / hlö).

Torstai 17.9.

Leppoisaa aivojumppaa auringonnousua ihaillen lähirannalla ja aamiainen hotellilla. Aamiaisen jälkeen lähdemme patikoimaan paikalliskylän kautta luonnossa sijaitsevalle kalliokappelille. Siellä teemme aivojen itsehoito-ohjelmaa monella käytännöllisellä tavalla. Patikointi päättyy rantakylään pitkälle lounaalle. Ilta vapaa omalle ohjelmalle.

Perjantai 18.9.

Aivojumppaa rannalla, aamiainen ja luentoja ja harjoitteita luonnossa ja paikallisessa lähitavernassa. Oma lounas ja siesta. Yhteinen illallinen kylässä. 

Lauantai  19.9.

Aivojumpan ja aamiaisen jälkeen lähdemme pitkälle bussiretkelle, jolla tutustumme Kreetan jylhiin sisäosiin. Näemme aivoja lepuuttavia, arkaaisia viinialueita, huikaisevia rotkoja, silmää hiveleviä merimaisemia ja kappeleita. Syömme välillä pitkän, rentouttavan lounaan vuoristokylän tavernassa. Paluu noin klo 20, loppuilta vapaa.

Sunnuntai 20.9.

Vapaa päivä. Ei aivojumppaa rannalla tai aterioita aamiaisen lisäksi.

Maanantai 21.9.

Aivojumpan ja aamiaisen jälkeen toiminnallinen päivä luonnossa, johon aivo-ohjelma lomittuu. Kävelyä päivän aikana noin 12 km.

Kuljemme oliivi- ja appelsiinitarhoissa, sypressimetsässä ja minolaisaikaista muulipolkua jokikanjonissa, jossa keräämme laakerinlehtiä villipuista. Meditaatiohetki hermiittimunkin tuhat vuotta vanhalla luolakappelilla. Lounas noin klo 14 viehättävässä perinneruokatavernassa. Paluu noin klo 19.

Tiistai 22.9.

Aivojumppa, aamiainen ja patikointia ja toiminnallista kurssiohjelmaa luonnossa. Ohjelma päättyy pitkään lounaaseen.

Aivojen hyvinvointiohjelmasta vastaava hyvinvointikouluttaja Raija Kivimetsä Libyan meren rannalla, jonne teemme retken.

Keskiviikko 23.9.

Aamiainen. Lähtö hotellilta kentälle noin klo 8. Saapuminen Suomeen noin klo 15.

Kalyves Beach -hotelli

Hotellimme on perheen ylläpitämä, siisti ja hyvätasoinen Kalyves Beach -hotelli (seacretehotels.com). Huoneissa on jääkaappi, suihkullinen kylpyhuone, parveke, TV ja nettiyhteys. Hotelli sijaitsee kylän keskellä lähellä kauppoja ja kahviloita. Hotellin aamiainen on monipuolinen buffet.


Matkan hinta on 1495 € 

Aivojen hyvinvointiohjelmasta vastaa hyvinvointikouluttaja, fytoterapeutti, tietokirjailija, FM Raija Kivimetsä / Saimatext Oy. Hän on Parasta aivoillesi -kirjan (Otava) tekijä ja autuuttaaivoille.fi -sivuston ylläpitäjä sekä Hoitavien korttien® kehittäjä. Matkanjohtajana on paikalliselämysmatkailun pioneeri, Brain Relief -hoidon kehittäjä Jouko Kivimetsä.

Kivimetsät ovat vetäneet yhdessä hyvinvointimatkoja Kreetalle jo 18 vuoden ajan. Viikon matka sisältää lennot, lentokenttäkuljetukset, kahden matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan, majoituksen runsaine buffet-aamiaisineen 2 hengen huoneessa tasokkaassa Kalives Beach -rantahotellissa, 6 ohjelmallista kreetalaisateriaa juomineen, yhden pitkän saariretken, koulutusohjelman materiaaleineen ja patikointeineen. Patikointien pituus on 4–12 km. Patikoinnit edellyttävät normaalia kävelykuntoa ja yleiskuntoa. Hintaan sisältyy myös Autuutta aivoille® Hoitavat kortit®. 

Varaukset ja tiedustelut

Raija Kivimetsä
p. 040 5410696
raija@autuuttaaivoille.fi

Muutosoikeus ohjelmaan pidätetään.

Matkan vastuullinen matkanjärjestäjä on Matkahaukka, rekisterinumero 2813/13/MjMvU. Jokaiselta matkustajalta edellytetään omaa matkavakuutusta, joka sisältää peruutusturvan.

Tunnelmia syksyn matkalta: tässä osallistujat tekevät muistiharjoitusta.

Lähitavernassa pidetyn aivohyvinvointiluennon osallistujat riemuitsevat oikeista vastauksistaan tietovisassa.

Ilo ja nauru raikuvat matkalla.

Tiedollisen aivovoimistelun lisäksi tehdään myös arkeen sopivia kehollisia harjoitteita.

Kontakti luontoon on matkalla tärkeä elementti.

Luonnossa myös luennoidaan. Patikoinnin lomaan sijoitettu tieto jää paremmin muistiin.

Luonnon lisäksi kontakti paikallisiin on tärkeä osa hyvinvointimatkojemme antia Kreetalla.

Matkaan sijoittuvalla bussiretkellä näet enemmänkin Kreetan luontoa, arkea ja elämänmuotoa.

Pin It on Pinterest

Share This